Ervaringen

Katy (PFB Vanish)

De beste behandeling van ingegroeide haartjes! Ik gebruik PFB Vanish al ruim 5 jaar en het is het beste product dat er is voor gebruik na een Brazilian wax. Ik ben echt alle ingegroeide haartjes kwaijt en heb het helemaal onder controle.


Anoniem (PFB Vanish)

Doet wat het zegt, daar houd ik van! Prik bij mij heel lichtjes, maar dat is gelijk weer weg.


Carolyne (PFB Vanish)

Must have product! Werkt echt goed. Aanrader!


Dhr. T. (PFB Vanish)

Ik ben nog nooit zo blij geweest met een product; het overtreft echt mijn verwachtingen. De ingegroeide haartjes waar ik vaak last van heb zijn bijna direct weg na het gebruik. Zeer tevreden.


Mill (PFB Vanish)

Ik heb altijd ingegroeide baardharen, tot mijn schoonheidsspecialiste zei dat dit product op de markt was en dat ze er zoveel goede verhalen over gehoord had. Ze had gelijk, het werkt prima. Als je last hebt van ingegroeide haren is dit een goed product om dat te voorkomen!


Anoniem (PFB Vansih + Chromabright)

Super product! Dit artikel is iedereen aan te raden! Het werkt super. Als ik het dagelijks gebruik heb ik totaal geen last meer van ingegroeide haartjes!


Jennifer (PFB Vanish + Chromabright)

Ik heb erg veel last van verkleuringen, voornamelijk op mijn onderarmen. Daarnaast zijn vervelende ingegroeide haartjes telkens weer een probleem voor mij. Ik krijg daarop bij mijn salon PFB Vanish + Chromabright aangeraden. Ik gebruik het tweemaal daags en ben echt in een soort shock; geen ingegroeide haartjes meer, en de verkleuringen zijn lichter geworden. Ik ben echt verkocht, waanzinnig goed product!


Anoniem (PFB Vanish)

Top, top, top! Ik kan echt niet meer zonder dit product. Hoewel de prijs vrij hoog is bestel ik het steeds opnieuw omdat het gewoon heel goed werkt. Aanrader!


Wilt u ook uw ervaring met PFB Vanish delen? Graag! U kunt uw ervaring met ons delen via het contact formulier.