Gebruik

Gebruik PFB Vanish op het gezicht, de nek, onderarmen, benen, rug en bikinilijn. Voor de beste resultaten raden we aan het dagelijks na het ontharen aan te brengen. Als er reeds klachten zijn, gebruik het twee maal daags. 


Voor vrouwen

Bij reeds aanwezige ingegroeide haartjes in de ochtend en avond aanbrengen op de droge huid. Niet afspoelen. Resultaat binnen 24-48 uur, meestal eerder. Trek de haartjes er niet uit. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap of bij het geven van borstvoeding.


Waxen of Elektrolyse

Start met aanbrengen van PFB Vanish de 2 dagen voor het waxen; en nog een keer 10 minuten voor het waxen. Dit helpt om de dode, droge huidcellen te verwijderen. Gebruik het vervolgens dagelijks (2 maal daags voor het beste resultaat).


Voor mannen

Bij reeds aanwezige ingegroeide haartjes in de ochtend en avond aanbrengen. Gebruik bij voorkeur een enkelvoudig blad bij het scheren. Meer scheerbladen scheren de haartjes te kort waardoor ze weer in de huid kunnen terugkeren. Gebruik PFB Vanish steeds na het scheren en dan diezelfde avond nogmaals. Nadat het is gedroogd kun je crème en/of een geurtje aanbrengen.


Tips:

  • Werkt ook zeer goed op de delicate huid in de bikini lijn.
  • Breng altijd op de droge huid aan.
  • Gebruik het in de ochtend en avond voor het beste resultaat.
  • Gebruik een enkelvoudig scheerblad.